Το Netflix ετοιμάζει Drive to Survive για το NASCAR

Σχετικά άρθρα

Μετά την εξαιρετική εμπορική επιτυχία του Drive to Survive και την άνθηση της F1 στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Netflix ετοιμάζει να κάνει το αντίθετο. To πρωτάθλημα του NASCAR είναι το πιο δημοφιλές motorsport στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά δε χαίρει εκτίμησης από τους Ευρωπαίους.

Γι’αυτό το Netflix ήρθε σε συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή του αμερικάνικου πρωταθλήματος για την παραγωγή μίας σειράς ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από 5 επεισόδια. Το θέμα του docuseries θα είναι τα playoffs του πρωταθλήματος του 2023, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η προβολή της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix θα γίνει στις αρχές του 2024, με τον Dale Earnhardt Jr. να είναι ένας εκ των παραγωγών, ενώ στην ομάδα των παραγωγών ανήκουν και οι Connor Schell και Libby Geist, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του The Last Dance, ήτοι το ντοκιμαντέρ για τον Michael Jordan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Francesco Bagnaia κέρδισε μια BMW XM Label Red

Για 21η χρονιά η BMW χάρισε στον αναβάτη του MotoGP με τις περισσότερες pole position μια μοναδική δημιουργία της. Ο Francesco "Pecco" Bagnaia ήταν...

BBC: Επ’αόριστον αναστολή για το Top Gear

Το BBC ανακοίνωσε πως μια εκ των διασημότερων εκπομπών του, το Top Gear μπαίνει στον πάγο, αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει από πέρυσι τον...