Το Netflix ετοιμάζει Drive to Survive για το NASCAR

Σχετικά άρθρα

Μετά την εξαιρετική εμπορική επιτυχία του Drive to Survive και την άνθηση της F1 στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Netflix ετοιμάζει να κάνει το αντίθετο. To πρωτάθλημα του NASCAR είναι το πιο δημοφιλές motorsport στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά δε χαίρει εκτίμησης από τους Ευρωπαίους.

Γι’αυτό το Netflix ήρθε σε συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή του αμερικάνικου πρωταθλήματος για την παραγωγή μίας σειράς ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από 5 επεισόδια. Το θέμα του docuseries θα είναι τα playoffs του πρωταθλήματος του 2023, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η προβολή της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix θα γίνει στις αρχές του 2024, με τον Dale Earnhardt Jr. να είναι ένας εκ των παραγωγών, ενώ στην ομάδα των παραγωγών ανήκουν και οι Connor Schell και Libby Geist, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του The Last Dance, ήτοι το ντοκιμαντέρ για τον Michael Jordan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...