Ραγισμένο υποπλαίσιο μπροστινής ανάρτησης σε Tesla Model Y. Η εταιρία λέει πως είναι ασφαλές

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model Y ανακάλυψε πως στο χυτό αλουμινένιο υποπλαίσιο της μπροστινής ανάρτησης του αυτοκινήτου του υπάρχουν ρωγμές, τόσο βαθιές που το φως διαπερνά από το πάνω μέρος στο κάτω, αλλά η Tesla του είπε πως το αυτοκίνητο του είναι ασφαλές στην οδήγηση, με τις ρωγμές να μην ενέχουν κάποιο κίνδυνο.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, που τονίζει πως το αυτοκίνητο του δεν έχει εμπλακεί σε ατύχημα, ανακάλυψε τις ρωγμές τον περασμένο Μάιο, με το αυτοκίνητο να κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Tesla στο Ώστιν του Τέξας.

Η εταιρία δημιουργεί τα υποπλαίσια με την διαδικασία Gigacasting, με τα υποπλαίσια να αποτελούνται μόνο από ένα κομμάτι αλουμινίου που κατασκευάζονται με χύτευση.

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...