Το ηχοσύστημα της Bentley Batur κοστίζει σχεδόν 30.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Με την Bentley Batur να ξεκινά από τα 1,95 εκατ. ευρώ προ φόρων, η βρετανική εταιρία έχει ετοιμάσει ένα νέο ηχοσύστημα, το “Naim for Mulliner”, που κοστίζει 25.000 λίρες Αγγλίας (29.300 ευρώ).

Μόλις 18 Batur θα κατασκευαστούν και όλα έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, με το νέο ηχοσύστημα να διαθέτει 20 ηχεία (6 τουίτερ, 9 ηχεία μεσαίας εμβέλειας, 3 γούφερ, 2 ενεργούς μετατροπείς μπάσων και ένα υπογούφερ). Τα ηχεία και τα τουίτερ μεσαίας κατηγορίας έχουν νέους drivers που διαθέτουν τους κατοχυρωμένους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κώνους M της Focal.

Χρειάστηκαν περισσότερες από 10.000 ώρες προκειμένου οι άνθρωποι της Focal και την Naim να ετοιμάσουν το νέο ηχοσύστημα, με την Bentley να σχεδίασε το Batur έχοντας κατά νου τα ηχεία, τοποθετώντας τα προσεκτικά σε όλη την καμπίνα. Η επιπλέον ενίσχυση γύρω από τις πόρτες και την πίσω καμπίνα βοήθησε επίσης στη μείωση της παραμόρφωσης του ήχου. Η Bentley λέει ότι η θέση κάθε ηχείου έχει επιλεγεί προσεκτικά για να δημιουργήσει την τέλεια μουσική εμπειρία.

Διάβασε επίσης

Η Bentley μπορεί να βάλει πραγματικό χρυσό στο εσωτερικό της Batur

Η Bentley συμπληρώνει ότι το ηχοσύστημα “Naim by Mulliner” είναι μια επέκταση των υπηρεσιών της για να προσφέρει “πραγματικά κατά παραγγελία αυτοκίνητα”. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δει το ενδιαφέρον για το τμήμα εξατομίκευσης της, το Mulliner, να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.

Το αυτοκίνητο φορά τον W12 twin-turbo 6.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 740 ίππων με 1.000 Nm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της βρετανικής εταιρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα