Ανάκληση για 203 Volvo XC40, S60 και V60 στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Volvo ανακαλεί 203 XC40, S60 και V60 στην Ελλάδα, MY2022-MY2024 επειδή σε αυτά υπάρχει πιθανότητα να σπάσει ένας δακτύλιος στεγανοποίησης κυκλικής διατομής. Κατά συνέπεια και σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι τέτοιο ενδέχεται να οδηγήσει σε διαρροή λαδιού, με αποτέλεσμα πιθανή προειδοποίηση για χαμηλή στάθμη λαδιού ή μια ασυνήθιστη μυρωδιά στην καμπίνα.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο πλησιέστερο συνεργείο του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του δακτυλίου στεγανοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-6241833 (ώρες λειτουργίας 8:00 – 20:00).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα