Η Mini καταργεί το Clubman και μας δείχνει το Mini Countryman JCW

Σχετικά άρθρα

Η Stefanie Wurst, επικεφαλής της Mini, σε δηλώσεις της επιβεβαίωσε πως το Clubman δεν θα αποκτήσει νέα γενιά, με το μοντέλο να μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όταν ολοκληρωθεί η παραγωγής της τρέχουσας γενιάς, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Η Wurst δικαιολόγησε την απόφαση αυτή εταιρίας, λέγοντας πως η Mini μεταβαίνει σε μια πιο απλοποιημένη και ηλεκτρισμένη γκάμα, με το νέο Countryman να λειτουργεί και ως ο έμμεσος αντικαταστάτης του Clubman, με την εταιρία να βγάζει στην αγορά και ένα μικρότερο crossover, το Aceman.

Σε ότι αφορά την JCW έκδοση του νέου Countryman, αυτή έχει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, κόκκινες λεπτομέρειες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και νέες επενδύσεις στο εσωτερικό. Ωστόσο η Mini δεν αποκάλυψε πόσα άλογα θα παράγει ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις για το Cybertruck

Στις 30 Νοεμβρίου η Tesla έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων Cybertruck στους πελάτες της, και στο micro-site του μοντέλου δείχνει...

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...