Νέο σπορ μοντέλο από την Honda στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας

Σχετικά άρθρα

Στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας, που θα διεξαχθεί στο Τόκιο από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, η Honda θα παρουσιάσει αρκετά οχήματα και ανάμεσά τους και είναι ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο, το Honda Specialty Sports Concept, με τις φήμες να το θέλουν πως μας δείχνει το πως θα μοιάζει το επόμενο NSX.

Η ιαπωνική εταιρία περιγράφει το Specialty Sports Concept ως ένα αυτοκίνητο επικεντρωμένο στην “οδήγηση απόλαυση και στη χαρά του χειρισμού”.

Το Honda Sustaina-C concept θυμίζει αρκετά το Honda e αλλά έχει ένα βιώσιμο σώμα, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένη ακρυλική ρητίνη. Το ίδιο υλικό χρησιμοποιήθηκε και στο Pocket Concept, ένα συμπαγές ηλεκτρικό δίτροχο με φουτουριστικό σχεδιασμό.

Το SC e: Concept είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ για αστικά περιβάλλοντα, που δείχνει έτοιμο να περάσει στη παραγωγή. Εφοδιάζεται με το Honda Mobile Power Pack e:, μια αποσπώμενη μπαταρία που επιτρέπει την άμεση αντικατάσταση της έτσι ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να περιμένει τη φόρτιση.

Το Honda CI-MEV concept είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό αστικό διθέσιο όχημα που συνδυάζει τη “συνεργατική νοημοσύνη” και την αυτόνομη τεχνολογία, απευθυνόμενο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...