Η HiPhi επεκτείνεται στην Ευρώπη, με νέα αντιπροσωπεία στο Όσλο

Σχετικά άρθρα

Μερικές εβδομάδες μετά τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου HiPhi Hub στην Ευρώπη, που άνοιξε στο Μόναχο της Γερμανίας, η HiPhi ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία με το άνοιγμα του δεύτερου HiPhi Hub στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο Όσλο της Νορβηγίας.

Το HiPhi Hub Oslo βρίσκεται στο Strommen Storsenter, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νορβηγίας, με την φουτουριστική LuxTech κινέζικη μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων να αναφέρει ότι ο νέος εκθεσιακός χώρος βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία μέσα στο εμπορικό κέντρο, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο της νορβηγικής πρωτεύουσας.

Η HiPhi τονίζει πως ο χώρος επιλέχθηκε για τις ώρες λειτουργίας και την προσβασιμότητα παντός καιρού, με τους επισκέπτες του νέου Hub να μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα HiPhi X, HiPhi Z και το νέο HiPhi Y.

Τόσο το HiPhi X όσο και το HiPhi Z είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στη Νορβηγία και τη Γερμανία, με το HiPhi Y να κυκλοφορεί πριν από το τέλος του 2023. Στην Κίνα, το Y αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία -με 2.577 πωλήσεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο- τους δύο πρώτους πλήρεις μήνες πωλήσεων του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...