Στην Ιταλία η παραγωγή των νέων Opel Insignia, Jeep Compass και DS 7

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 2022, η Opel ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της παραγωγής της δεύτερης γενιάς του Insignia, η συναρμολόγηση του οποίου γινόταν στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στο Russelsheim.

Ωστόσο, η Stellantis έχει στα σκαριά τον αντικαταστάτη του μοντέλου, ώστε να τεθεί απέναντι στο VW Passat, στη παρακμάζουσα αγορά του D-segment.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα γενιά του Insignia δεν θα κατασκευάζεται στη Γερμανία, αλλά στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Melfi, εκεί όπου το Jeep Compass θα συνεχίσει να συναρμολογείται και στην νέα γενιά του.

Τρία επιπλέον μοντέλα πρόκειται να βγαίνουν από το εν λόγω εργοστάσιο στη νότια Ιταλία, καθώς η Stellantis σκοπεύει να παράγει εκεί το DS 9, τη νέα γενιά του DS 7, μαζί με ένα αδελφό μοντέλο της Lancia. Αυτά τα νέα μοντέλα των DS, Lancia και Opel θα βασίζονται στη πλατφόρμα STLA Medium.

Όσον αφορά την τρέχουσα παραγωγή μοντέλων, τα Fiat 500X, Jeep Compass και Renegade θα παύσουν να παράγονται μεταξύ 2024 και 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις για το Cybertruck

Στις 30 Νοεμβρίου η Tesla έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων Cybertruck στους πελάτες της, και στο micro-site του μοντέλου δείχνει...

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...

Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024: Οι 7 φιναλίστ

Η διαδικασία για την ανάδειξη του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 πλησιάζει στο τέλος της και η επιτροπή του COTY ανακοίνωσε την τελική 7άδα...