Τέλος παραγωγής του Opel Insignia στο τέλος του έτους

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες μετά την αφαίρεση του Insignia από τους τιμοκαταλόγους της Vauxhall, για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η Opel θα ακολουθήσει σύντομα το ίδιο παράδειγμα για την υπόλοιπη αγορά της Ευρώπη, καθώς η παραγωγή του μοντέλου στο Russelheim της Γερμανίας θα ολοκληρωθεί φέτος.

Επομένως, η δεύτερη γενιά θα έχει διάρκεια παραγωγής μόνο πέντε ετών, παρότι αρχικά προβλεπόταν ότι η παραγωγή του Insignia θα συνεχιζόταν μέχρι το 2024. Από την στιγμή που η Stellantis δεν έχει προγραμματισμένο διάδοχο του Insignia για το βραχυπρόθεσμο μέλλον, αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο καταργείται και παράλληλα ανοίγει χώρος στο εργοστάσιο για την παραγωγή του νέου Opel Astra και του DS4.

Τα βιβλία παραγγελιών του Insignia για την Ευρώπη και παραμένουν ακόμα ανοιχτά, με την Opel να φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει κάποια στιγμή το μοντέλο, πιθανότατα σε μορφή ηλεκτρικού crossover.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...