Η τιμή του MG4 XPower των 435 ίππων

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμη είναι στην Ελλάδα η κορυφαία έκδοση του MG4, η XPower, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 43.700 ευρώ. Παράλληλα, η MG ανακοίνωσε και την τιμή της έκδοσης Luxury, που ξεκινά από τις 42.300 ευρώ και προσφέρει 520 χλμ αυτονομίας.

Το ηλεκτρικό MG4 XPower παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας ανά άξονα) με συνδυαστική απόδοση 435 ίππους και 600 Nm ροπής, όντας το πιο δυνατό μοντέλο που έχει φορέσει το σήμα της MG. Ο εμπρός κινητήρας αποδίδει 207 ίππους και ο πίσω 218 ίππους. Για τα 0-100 χλμ/ώρα, η κορυφαία έκδοση του MG4 χρειάζεται 3,8 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 200 χλμ/ώρα, με την αυτονομία να ανακοινώνεται στα 385 χλμ.

Συνεχίζοντας, υπάρχουν αλλαγές στις ρυθμίσεις της ανάρτησης, όντας 25% πιο σκληρή, νέες παχύτερες αντιστρεπτικές, με το σύστημα διεύθυνσης να γίνεται πιο άμεσο και με μεγαλύτερη πληροφόρηση. Επιπλέον, το “Dynamic Cornering Control System” είναι ένα σύστημα ειδικά εξελιγμένο για την XPower έκδοση, και δρα εν είδει ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, με torque vectoring λειτουργία.

Κλείνοντας, το MG4 XPower ξεχωρίζει από τις νέες ζάντες 18 ιντσών, τις πορτοκαλί δαγκάνες του συστήματος πέδησης, την μαύρη οροφή και το πράσινο Racing Green χρώμα, που διατίθεται αποκλειστικά στην XPower έκδοση. Στο εσωτερικό, υπάρχουν Alcantara επενδύσεις, σπορ καθίσματα και μεταλλικά πεντάλ.

Αναλυτικά τις τιμές όλων των μοντέλων της MG μπορείς να τις βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...