H Jeep κατάργησε το Renegade στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2014 και στην έκθεση της Γενεύης, η Jeep αποκάλυψε το Renegade, με το entry-level μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας να κυκλοφορεί παγκοσμίως στα τέλη του ίδιου έτους, ήτοι πριν ακριβώς 9 χρόνια.

To καλοκαίρι του 2018 το μοντέλο υπέστη ένα ελαφρύ facelift, και όπως φαίνεται η τρέχουσα γενιά του Renegade φτάνει στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, η Jeep σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για το βασικό της μοντέλο, πρακτικά καταργώντας το στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής, ώστε να επικεντρώσει τους πόρους της σε αναπτυσσόμενα μοντέλα στις ΗΠΑ. Παράλληλα, η Jeep προωθεί το ελαφρώς ακριβότερο και μεγαλύτερο Compass στην τοπική αγορά.

Ωστόσο, η μάρκα της Stellantis θα συνεχίσει να προσφέρει το Renegade στο Μεξικό, την Ευρώπη και σε άλλες αγορές εκτός Αμερικής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...