Στο “αέρα” το Electrikhana 2, το τελευταίο video του Ken Block

Σχετικά άρθρα

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Ken Block και η ομάδα της Hoonigan πήγαν στην Πόλη του Μεξικού για να γυρίσουν το δεύτερο μέρος του Electrikhana με το Audi S1 Hoonitron. Κάτι περισσότερο από ένα μήνα αργότερα, η άδικη και τραγική απώλεια του Ken Block σήμαινε ότι το project μπήκε στο ράφι. Αυτό μέχρι σήμερα.

Πριν λίγα λεπτά δόθηκε στη δημοσιότητα το Electrikhana TWO: One More Playground, όπου βλέπουμε τον αείμνηστο Block να driftάρει μέσα σε εμβληματικές περιοχές της Πόλης του Μεξικού, με το διαβόητο επιθετικό στυλ οδήγησης του και να προκαλεί πανικό σε όλη την πόλη.

Βελτιώνοντας το αυτοκίνητο αμέσως μετά το πρώτο Electrikhana, ο Block και η Audi βασίστηκαν σε σημαντικά μαθήματα εξέλιξης από την εμπειρία τους στο Las Vegas και το αποτέλεσμα είναι -όπως πάντα- άκρως απολαυστικό. Ο Block κατεβαίνει με το Hoonitron στην Plaza de Toros Mexico, ενώ μετά από ένα σύντομο μοντάζ των προηγούμενων Gymkhana.

Σίγουρα το θέαμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Block να επιστρέφει σε δράση άλλη μια φορά. Enjoy!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...