Η μοναδική Bugatti Chiron Super Sport ‘57 αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic και είναι δώρο γενεθλίων

Σχετικά άρθρα

Το πρόγραμμα Sur Mesure της Bugatti επιτρέπει στους πελάτες της να παραμετροποιούν τα αυτοκίνητά τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, όποιες και αν είναι αυτές. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Chiron Super Sport 57 One of One, που αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική Type 57 SC Atlantic.

Η ιστορία πίσω από αυτήν την μοναδική Chiron είναι συναρπαστική, καθώς η ιδιοκτήτρια είδε για πρώτη φορά πριν περίπου 20 χρόνια ένα από τα τρία Type 57 SC Atlantic στο μουσείο Mullin Automotive, που βρίσκεται στο Όξναρντ της Καλιφόρνια και οι κομψές γραμμές του οχήματος την ενθουσίασαν αμέσως.

Ο σύζυγός της έλαβε υπόψη του αυτό το συναίσθημα και παρήγγειλε -με μια μικρή καθυστέρηση δύο δεκαετιών- μια Chiron Super Sport στη γαλλική εταιρία και κάπως έτσι “γεννήθηκε” η μοναδικής 57 One of One, ως δώρο για τα 70ά γενέθλια της συζύγου. Μαζί ήταν και η επίσκεψη στο Molsheim, ώστε η ιδιοκτήτρια να παραμετροποιήσει όπως ακριβώς ήθελε το αυτοκίνητο.

Έτσι, η Chiron Super Sport 57 One of One διαθέτει γαλάζιο σώμα για να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με την απόχρωση της Type 57 SC Atlantic, ενώ υπάρχει και μια αναθεωρημένη μάσκα, που διαθέτει γυαλισμένες κάθετες λωρίδες και μια πιο παχιά από το συνηθισμένο στο κέντρο της. Το κάτω μέρος της πίσω αεροτομής διαθέτει μια χειροποίητη σιλουέτα της Type 57, ενώ οι τροχοί πέντε ακτίνων συνδυάζουν γυαλισμένο χρώμιο και το χρώμα του αμαξώματος.

Περνώντας στην καμπίνα, αυτή είναι επενδυμένη με καφέ δέρμα Gaucho. Η σιλουέτα της Atlantic εμφανίζεται με γαλάζιες ραφές στα πάνελ των θυρών και στην κεντρική κονσόλα, ενώ το έμβλημα Dancing Elephant της εταιρείας εμφανίζεται σε κέντημα σε κάθε προσκέφαλο. Τέλος, οι υπογραφές των Jean και Rembrandt Bugatti είναι στα μαρσπιέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...

Η Bugatti Bolide έχει τα μεγαλύτερα carbon φρένα της Brembo

Η Bugatti Bolide είναι ένα κτήνος 1.600 ίππων, βάρους 1.450 κιλών και για να μπορεί να φρενάρει αποτελεσματικά η Brembo έχει κατασκευάσει τα μεγαλύτερα...