Η FIA τερμάτισε την έρευνα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων των Toto Wolff και Susie Wolff

Σχετικά άρθρα

Η FIA ανακοίνωσε πως τερμάτισε την έρευνά της για τον Toto Wolff και τη Susie Wolff για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων. Ο φερόμενος ισχυρισμός προέκυψε από το γεγονός πως ο Toto ως ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes και η Susie ως η διευθύνουσα σύμβουλος της F1 Academy, θα μπορούσαν να γνωρίζουν πληροφορίες που θα αντιπροσώπευαν σύγκρουση συμφερόντων.

Συγκεκριμένα, ο Toto θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο της Formula 1, που διευθύνει την F1 Academy, μέσω της συζύγου του. Από τη μεριά της, η Susie θα είχε πληροφορίες από τις συναντήσεις του επικεφαλής της ομάδας F1 μέσω του συζύγου της.

Στην ανακοίνωση της η FIA αναφέρει πως πλέον δεν υπάρχει καμία έρευνα σε εξέλιξη για το ζεύγος Wolff.

Μετά από αναθεώρηση του Κώδικα Δεοντολογίας και της Πολιτικής Σύγκρουσης Συμφερόντων της Διοίκησης της F1 και την επιβεβαίωση πως έχουν ληφθεί κατάλληλα προστατευτικά μέτρα για τη μείωση οποιαδήποτε πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων, η FIA είναι ικανοποιημένη ότι το σύστημα διαχείρισης συμμόρφωσης της FOM είναι αρκετά ισχυρό για να αποτρέπει κάθε μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών.

Η FIA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία εν εξελίξει έρευνα όσον αφορά τις ηθικές ή πειθαρχικές έρευνες που αφορούν οποιοδήποτε άτομο.

Ως ρυθμιστής, η FIA έχει το καθήκον να διατηρεί την ακεραιότητα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η FIA επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ακεραιότητα και τη δικαιοσύνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...