Πλησιάζει η παρουσίαση του ανανεωμένου Toyota GR Yaris με το αυτόματο κιβώτιο

Σχετικά άρθρα

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούν οι φήμες ότι η Toyota ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του GR Yaris, στην οποία η ιαπωνική εταιρία θα φέρει σημαντικές αλλαγές.

Με το Tokyo Auto Salon να ανοίγει τις πύλες του στις 12 Ιανουαρίου του 2024, οι φήμες εντείνονται ότι το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει εκεί, στο εκθεσιακό κέντρο Makuhari Messe.

Ξεκινώντας από τα μηχανικά, το μοντέλο θα δυναμώσει και ο 1.600άρης τρικύλινδρος turbo κινητήρας θα παράγει 304 άλογα με 370 Nm ροπής.

Η παραγωγή του ανανεωμένου GR Yaris θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παρουσίαση του, με μια ακόμα σημαντική προσθήκη να είναι το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αυτό λέγεται ότι θα ονομάζεται GR-DAT, που σημαίνει GAZOO Racing-Direct Automatic Transmission, και θα φέρει paddles στο τιμόνι.

ΠηγήBest Car

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...