Η Rimac θα αποκαλύψει φέτος αυτόνομο ρομποταξί

Σχετικά άρθρα

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης, ανακοινώνοντας ότι θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά αυτόνομο ρομποταξί στις αρχές του 2024, το οποίο σχεδιάζει το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνει έως το 2026.

Η κωδική ονομασία της κροατικής εταιρείας για αυτό είναι Project 3 Mobility, με τη Rimac να μην αποκαλύπτει -μέχρι στιγμής- πολλές λεπτομέρειες για το εμπορικό της πλάνο για την εταιρία των ρομποταξί, αλλά έχει ανακοινωθεί ότι κάποια υποστήριξη θα έρθει από την Kia.

Ο Mate Rimac, ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρίας, είπε ότι το Nevera εξυπηρετεί ένα σημαντικό σκοπό ως halo προϊόν για τη Rimac, αλλά το project του ρομποταξί στοχεύει να αλλάξει τις ζωές περισσότερων ανθρώπων παρέχοντας εύκολη πρόσβαση και ηλεκτρικές αστικές συγκοινωνίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...