Η BMW M5 της Manhart έχει 303 άλογα και 490 Nm επιπλέον της εργοστασιακής

Σχετικά άρθρα

Η Manhart δεν σταματά να βελτιώνει την τελευταία γενιά της M5, με το τελευταίο πακέτο της -το οποίο ονομάζει MH5 900- να είναι και το πιο ισχυρό που έχει παρουσιάσει.

Ξεκινώντας από τα μηχανικά και όταν βγαίνει από το εργοστάσιο, ο 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας του γερμανικού super saloon αποδίδει 625 άλογα και 750 Nm ροπής.

Με την περιποίηση του γερμανικού οίκου, η απόδοση του συνόλου αγγίζει πλέον τα 928 άλογα και 1.240 Nm ροπής. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο διαθέτει αναβαθμισμένα turbo, intercooler της Wagner, carbon εισαγωγή αέρα της Manhart και νέα σωθικά που αντέχουν έως 1.200 άλογα.

Συνεχίζοντας, υπάρχουν ζάντες 21″ με ελαστικά 265/25 εμπρός και 295/25 πίσω. Έχει τοποθετηθεί η Variant 4 της KW και ελατήρια που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος.

Οι carbon απολήξεις εξατμίσεων έχουν διατομή 100 χλστ., ενώ νέο είναι το καπό με look τύπου CS, ο διαχύτης, η διπλή αεροτομή και το μπροστινό spoiler, οι ποδιές, τα canards, όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε carbon paddles, carbon διακοσμητικά και νέα πατάκια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...