Οι τιμές του νέου Subaru Crosstrek

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμο είναι στη χωρά μας το νέο Crosstrek, με την τρίτη γενιά του ιαπωνικού SUV να ξεκινά από τις 41.945 ευρώ. Το μήκος του νέου Crosstrek αγγίζει τα 4.480 χλστ., το πλάτος τα 1.800 χλστ. και το ύψος τα 1.580 χλστ., ενώ το μεταξόνιο του ανέρχεται σε 2.670 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος στα 200 χλστ. Τα νούμερα είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το απερχόμενο μοντέλο, εκτός από το μήκος που είναι αυξημένο κατά 15 χλστ.

Αισθητικά, στο εμπρός μέρος η νέα μεγάλη εξάγωνη μάσκα συνδέεται με τα λεπτά full-LED φωτιστικά σώματα και ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της υπόλοιπης γκάμας της Subaru. Τα πλαστικά προστατευτικά καταλαμβάνουν πλέον περισσότερο χώρο στον μπροστινό προφυλακτήρα, ενισχύοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, σε συνδυασμό με τα πρόσθετα στα φτερά και τις ράγες οροφής.

Οι τιμές

Crosstrek Τιμή (ευρώ)
MY 24 Style S8 41.945
MY 24 Style Xtra S8 43.945
MY 24 Premium S8 45.970

Παρατηρώντας το προφίλ, οι διαφορές είναι μικρές καθώς είναι μια εξέλιξη του μοντέλου που αντικαθιστά. Έτσι, βλέπουμε τη γνωστή γραμμή παραθύρου, τα μυώδη φτερά, καθώς και τα νέα σχέδια για τους τροχούς 17 ιντσών ή 18 ιντσών. Στο πίσω μέρος, τα μικρότερα φώτα LED σε σχήμα C ενσωματώνονται καλύτερα στο αμάξωμα, ενώ η πίσω πόρτα και ο πίσω προφυλακτήρας είναι πιο σμιλεμένα από πριν. Παρομοίως, οι πλαστικές επενδύσεις στον πίσω προφυλακτήρα είναι μεγαλύτερες, φιλοξενώντας μια προστατευτική πλάκα, τύπου διαχύτη.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό έχει επανασχεδιαστεί, υιοθετώντας τη μεγάλη -κάθετα τοποθετημένη- οθόνη αφής για το infotainment, με διαγώνιο 11,6 ίντσες, που υπάρχει ήδη στα WRX και Levorg. Τα φυσικά χειριστήρια κλιματισμού έχουν αντικατασταθεί και είναι πλέον ενσωματωμένα στην οθόνη αφής. Ωστόσο, δεν υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, διατηρώντας τον παλιό με αναλογικούς δείκτες. Όσον αφορά την ασφάλεια, η Subaru πρόσθεσε τη νέα γενιά του συστήματος EyeSight με ευρυγώνια κάμερα και βελτιωμένο λογισμικό.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε το γνωστό 2,0-λιτρο σύστημα μετάδοσης e-Boxer απόδοσης 136 ίππων, που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου Lineatronic CVT κιβωτίου και του συμμετρικού συστήματος τετρακίνησης της Subaru.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...