Επίσημο: Hyundai Bayon facelift

Σχετικά άρθρα

Τρία -σχεδόν- χρόνια μετά την παρουσίαση του Bayon, η Hyundai ανανεώνει το μοντέλο για να το διατηρήσει φρέσκο στο υπόλοιπο του κύκλου ζωής του, τόσο από αισθητικής πλευράς, όσο και από τεχνολογίας.

Το ανανεωμένο κορεάτικο B-SUV έχει πιο τολμηρή και στιβαρή σχεδίαση και πλέον διαθέτει στο εμπρός μέρος την χαρακτηριστική LED μπάρα για τα φώτα ημέρας, η οποία έχει ενσωματωθεί για να δημιουργήσει τη φωτεινή υπογραφή Seamless Horizon.

Επιπλέον, ελαφρώς αλλαγμένος είναι ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ νέα είναι και η μάσκα του αυτοκινήτου, που ανοίγει στο κάτω μέρος. Το πίσω μέρος διατηρεί τα φώτα σε σχήμα βέλους και τη λεπτή οριζόντια γραμμή που συνδέει τα φώτα μεταξύ τους. Ωστόσο, διαθέτει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ έχουν προστεθεί νέα σχέδια για τις ζάντες, 16 και 17 ιντσών.

Το Bayon facelift διατίθενται συνολικά σε εννέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων: των Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Προαιρετική διατίθεται με δίχρωμη οροφή, σε μαύρο Phantom Black χρώμα.

Οι διαστάσεις του παραμένουν απαράλλαχτες, με το Bayon να έχει μήκος 4.180 χλστ., πλάτος 1.775 χλστ., και ύψος 1.490 χλστ. (ή 1.500 χλστ. με τις 17άρες ζάντες), ενώ το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2.580 χλστ.. Η απόσταση από το έδαφος ανέρχεται σε 165 χλστ., και φτάνει τα 183 χλστ. με τις 17άρες ζάντες, μεγαλύτερη από την πλειονότητα των μοντέλων του B-SUV.

Ο χώρος αποσκευών του μοντέλου ανακοινώνεται στα 411 λίτρα και φτάνει τα 1.205 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Το βάρος του κυμαίνεται από 1.045 έως 1.255 κιλά, ανάλογα τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού.

Περνώντας στο εσωτερικό, η σχεδίαση του ταμπλό είναι πρακτικά ίδια με αυτή του ανανεωμένου i20, και ξεχωρίζουν οι δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με ασύρματη φόρτιση smartphone, ηχοσύστημα της Bose και με τις Bluelink Connected Car Services. Η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρεται και σε διάσταση 8″.

Το ανανεωμένο Bayon προσφέρει προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας, καθώς έχουν προστεθεί λειτουργίες στο infotainment, χάρη στην εισαγωγή των Over-the-Air (OTA) ενημερώσεων των χαρτών.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο θύρες USB-C -μία μπροστά και μία πίσω- και μια θύρα USB-A, που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων. Προαιρετικά, το Bayon εξοπλίζεται με ηχοσύστημα της Bose, που περιλαμβάνει 7 ηχεία και ένα subwoofer.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...