Σοβαρό τροχαίο στη Παραλιακή. Αυτοκίνητα κόπηκαν στη μέση. Δύο νεκροί

Σχετικά άρθρα

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά από τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών, με το ένα από τα αυτοκίνητα να κόβεται στη μέση

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις 19χρονους και κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένης, στην ελαφριά δεξιά στροφή, κινούμενο με ταχύτητα άνω των 180 χλμ/ώρα, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε έναν φοίνικα τον οποίο και έριξε, σε μια κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε σε μαντρότοιχο με σφοδρότητα.

Από τη σύγκρουση δύο 19χρονοι, ο οδηγός και η συνοδηγός, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι φίλοι τους, επίσης 19 ετών, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Ο ένας πιο βαριά, ο άλλος πιο ελαφριά, αλλά και οι δύο σε σταθερή, ελεγχόμενη κατάσταση.

Η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από τα οχήματα.

Το σημείο όπου συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο είναι λίγο μακρύτερα από εκεί που έχασαν τη ζωή τους ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο Mad Clip και έχουν συμβεί δεκάδες τροχαία δυστυχήματα.

ΠηγήErtnews.gr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...