Αυτό είναι το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Jeep Renegade

Σχετικά άρθρα

Πριν ακριβώς 10 χρόνια, η Jeep αποκάλυψε το Renegade, το οποίο έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης του 2014. Φτάνοντας στο σήμερα, μπορεί το μοντέλο να καταργήθηκε από τη γκάμα της εταιρίας για την αμερικάνικη αγορά, στην Ευρώπη, όμως, συνεχίζει να απολαμβάνει εμπορική επιτυχία, γι’αυτό και σήμερα η Jeep αναβαθμίζει σημαντικά το δημοφιλές SUV της, που μετρά σχεδόν εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Οι αλλαγές του MY2024 Renegade εντοπίζονται στο σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό του και εστιάζουν στην αναβάθμιση της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών. Νέο είναι το σύστημα ανημέρωτης και ψυχαγωγίας, το οποίο διαθέτει 5 φορές ταχύτερη επεξεργαστική ισχύ, όσον αφορά τα MIP (million instructions per second, εκατομμύρια οδηγίες ανά δευτερόλεπτο), σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτό μεταφράζεται σε άμεσο feedback κατά την αφή, ταχύτερους υπολογισμούς διαδρομής και εξαιρετικά γρήγορες φωνητικές αποκρίσεις, διασφαλίζοντας σου ότι παραμένεις συνδεδεμένος και ενημερωμένος, χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις.

Επιπλέον, νέες, μεγαλύτερες και FullHD είναι οι οθόνες του εσωτερικού, με αυτή του infotainment να είναι κατά 40% μεγαλύτερη, καθώς η διαγώνιος της είναι στις 10,1 ίντσες, ενώ αυτή του ψηφιακού πίνακα οργάνων στις 10,25 ίντσες.

Συνεχίζοντας, το σύστημα infotainment προσφέρει 4G συνδεσιμότητα, που δίνει πρόσβαση σε πληθώρα διαδικτυακών τόπων, ενώ οι αναβαθμίσεις γίνονται πλέον over-the-air. Φυσικά υποστηρίζει ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay, ενώ υπάρχουν θύρες USB-Α και -C.

Μηχανικά, το Renegade προσφέρεται με δύο υβριδικά σύνολα, το e–Hybrid και το 4xe plug–in hybrid, με τις αναβαθμίσεις στα σημεία να προσφέρουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 5%.

Tο πρώτο συνδυάζει ένα νέο 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης, ισχύος 130 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά, και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 15 kW (20 ίππους).

Κλείνοντας, το ανανεωμένο Renagade προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Altitude, Summit, Overland και Trailhawk, με τις τιμές να αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και στη χώρα μας, καθώς οι παραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...