Η Alpine παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Η Alpine παρουσίασε σήμερα το φετινό της μονοθέσιο, το A524, μαζί με το A424 Hypercar για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC). Το οδηγικό δίδυμο της ομάδας παρέμεινε αμετάβλητο, αποτελούμενο από τους Pierre Gasly και Esteban Ocon.

Ο επικεφαλής της Alpine, Bruno Famin είπε πως το A524 είναι εντελώς νέο μπροστά και πίσω και ελπίζει πως φέτος η ομάδα θα καταφέρει να είναι πιο ανταγωνιστική. Πέρυσι η Alpine τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Το A524 διαθέτει ολοκαίνουργιο πλαίσιο, νέα ρύθμιση πίσω ανάρτησης, αναθεωρημένο σύστημα πέδησης για βελτίωση της ψύξης, νέα μύτη και νέα μπροστινή αεροτομή, καθώς και νέο πάτωμα.

Η ομάδα ελπίζει ότι το νέο πλαίσιο θα της επιτρέψει να διατηρήσει μια πολύ πιο ισχυρότερη πορεία ανάπτυξης το 2024 και το 2025, το τελευταίο έτος του τρέχοντος κύκλου κανονισμών.

Η προσέγγιση στο A524 ήταν επιθετική αλλά σκόπιμη στο γεγονός ότι δημιουργούμε ένα ευρύτερο πεδίο για να προσθέσουμε επιδόσεις στο αυτοκίνητο. Έχουμε επικεντρωθεί πραγματικά στη μάθηση και την αντίδραση σε αυτά που μάθαμε και όχι στα αποτελέσματα.

Το project ήταν τολμηρό όπου έχουμε επικεντρωθεί στην υλοποίηση ιδεών, τις οποίες στοχεύουμε να προσθέσουμε στο αυτοκίνητο. Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή πλατφόρμα για να προσθέτουμε απόδοση όταν μπορούμε και έχουμε θέσει στόχους για να τους πετύχουμε.

Με την εφαρμογή αυτών των αλλαγών, δίνουμε στους εαυτούς μας πολύ μεγαλύτερο περιθώριο για να προσθέσουμε επιδόσεις στις επόμενες δύο σεζόν, ακόμα κι αν έχει υπάρξει κάποιος συμβιβασμός για την επίτευξη ορισμένων στόχων. Έχουμε ωθήσει ορισμένα στοιχεία στο όριο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πέρα ​​από αυτό.

Όλα αυτά συμβαδίζουν με την προσέγγισή μας και ακριβώς αυτό που έχουμε θέσει να επιτύχουμε για να προχωρήσουμε αυτό το project στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτό το project ξεκίνησε ήδη από το τέλος της σεζόν του 2022. Αρχίσαμε να κάνουμε μερικά πειράματα με το αυτοκίνητο σε αγώνες κατά το 2023.

εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής Matt Harman.

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν, σε 8 GP θα έχει χρωματισμό με κύριο χρώμα το ροζ, λόγω του κύριου χορηγού της BWT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...