H Aston Martin παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

H Aston Martin έγινε η έκτη ομάδα που παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο. Ονομάζεται AMR24, με τους Fernando Alonso και Lance Stroll να συνεχίζουν και φέτος να είναι το οδηγικό δίδυμο της βρετανικής ομάδας.

Η ομάδα περιγράφει το AMR24 ως μια “ισχυρή εξέλιξη” του περσινού μονοθεσίου, τονίζοντας πως κατάλαβε τι πήγε λάθος πέρυσι κατά τη διάρκεια εξέλιξης του μονοθεσίου και έτσι το νέο έχει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Το AMR24 έχει νέα μύτη, νέα μπροστινή αεροτομή, νέα σχεδίαση πλαισίου, νέα push-rod μπροστινή ανάρτηση, νέα push-rod πίσω ανάρτηση και νέο κιβώτιο ταχυτήτων προερχόμενα από την Mercedes, με τον τεχνικό διευθυντή της Aston Martin, Dan Fallows, να υποστηρίζει πως το νέο της μονοθέσιο έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την ταχύτητα στις ευθείες.

Γενικά μιλώντας, στο AMR24 η πλειονότητα των ανταλλακτικών είναι καινούργια, με αυτό να έχει ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο, πιο αεροδυναμικά αποδοτικό μονοθέσιο, σχεδιασμένο να έχει καλή απόδοση σε ένα ευρύτερο φάσμα πιστών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...