Ο Christian Horner προσέφερε 760.000 ευρώ για να “θάψει” την υπόθεση

Σχετικά άρθρα

H Red Bull απαγόρευσε στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη χθεσινή παρουσίαση της RB20 να ρωτήσουν οτιδήποτε αφορά την υπόθεση της απρεπούς συμπεριφοράς του Christian Horner, κάτι που κρίνεται άκρως αντιδεοντολογικό, στα όρια του απαράδεκτου.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας παραδέχτηκε ότι η έρευνα στο πρόσωπο του αποπροσανατολίζει ελαφρώς την προετοιμασία της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν της F1, με τον Βρετανό να τονίζει ότι έχει την πλήρη στήριξη από τους μετόχους της Red Bull και ότι όλοι είναι ενωμένοι, λειτουργώντας ως ομάδα.

Παρότι ο Horner έχει αρνηθεί ρητά οποιαδήποτε κατηγορία, πριν λίγα λεπτά η Ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, η ίδια που έβγαλε το σκάνδαλο “στη φόρα”, ανέφερε ότι οι δικηγόροι του Βρετανού επικεφαλής της ομάδας προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία με την υπάλληλο στην οποία φέρεται να έστειλε σεξουαλικά ανάρμοστα μηνύματα, προσφέροντας της 650.000 λίρες, που μεταφράζονται σε σχεδόν 760.000 ευρώ, με τη σημερινή ισοτιμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανώτατη διοίκηση της Red Bull GmbH γνώριζε την κατάσταση.

Η De Telegraaf ισχυρίζεται ότι ο Horner φέρεται να έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στην υπάλληλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αυτά τα μηνύματα να αποθηκεύονται και να παρουσιάζονται ως αποδεικτικά στοιχεία στον εξωτερικό δικηγόρο, μέσω του ιδιωτικού δικηγόρου της ίδιας της υπαλλήλου, με τους ισχυρισμούς να αναφέρονται τον Δεκέμβριο του 2023.

Οι μετοχές της Red Bull GmbH μοιράζονται κατά 51-49% μεταξύ του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη Chalerm Yoovidhya και του Mark Mateschitz, γιου του αείμνηστου Dietrich Mateschitz, με τον επικεφαλής αθλητικών τμημάτων της Red Bull, Oliver Mintzlaff, επίσης να γνωρίζει την έρευνα.

Ανανέωση

Ο Horner κινείται νομικά κατά του μέσου που ισχυρίζεται πως προσέφερε 760.000 ευρώ για να “θάψει” την υπόθεση

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...