Θεμελιώθηκε το νέο εργοστάσιο της Scout Motors στη Νότια Καρολίνα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της Scout στην αγορά της Αμερικής, με τη νεοσύστατη εταιρία αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων να κάνει γνωστό ότι χθες έβαλε τα θεμέλια του νέο εργοστασίου συναρμολόγησης στο Blythewood, της Νότια Καρολίνα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει εκεί τα pickup και SUV που ετοιμάζει. Στο εν λόγω εργοστάσιο θα επενδυθούν 2 δισεκατομμύρια δολάρια, θα εκτείνεται σε 1.600 στρέμματα και θα φέρει 4.000 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Η εγκατάσταση θα διαθέτει τρία βασικά τμήματα, τη γραμμή συναρμολόγησης, το βαφείο και το φανοποιείο, που θα μπορεί να παράγει περισσότερα από 200.000 αυτοκίνητα της Scout ετησίως.

Η παραγωγή στο εργοστάσιο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2026. Να θυμίσω ότι η Scout Motors εδρεύει στο Tysons της Βιρτζίνια και ιδρύθηκε το 2022.

Διάβασε ακόμα

Αυτός είναι ο σχεδιασμός των μοντέλων της Scout

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...