Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Scout

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της Scout στην αγορά της Αμερικής, με τη νεοσύστατη εταιρία αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video της.

Τα δύο πρώτα μοντέλα της Scout θα είναι ένα ηλεκτρικό pickup και ένα ηλεκτρικό SUV, τα οποία αναπτύσσονται μαζί με την Magna Steyr της Αυστρίας.

Το κλιπ διάρκειας 1:22 λεπτών είναι ασαφές και δεν προσφέρει πολλές πληροφορίες, αλλά στο τέλος του υπάρχει η ανακοίνωση ότι το πρώτο μοντέλο έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2024.

Δες ακόμα

Αυτός είναι ο σχεδιασμός των μοντέλων της Scout

Το αν πρόκειται για μοντέλο παραγωγής ή concept μένει να φανεί, με τις πιθανότητες για το δεύτερο να είναι μεγαλύτερες, καθώς οι μέχρι σήμερα πληροφορίες λένε ότι το πρώτο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026.

Η νέα εταιρία της VW έχει έδρα στις ΗΠΑ και είναι ανεξάρτητη, όπως η Audi και η Porsche. Θα επιφορτιστεί με την ανάπτυξη, τη σχεδίαση, την εξέλιξη και την κατασκευή του ηλεκτρικού pickup και του ηλεκτρικού SUV.

Τα αυτοκίνητα θα βασίζονται σε “μια νέα ιδέα τεχνικής skateboard πλατφόρμας” και θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο που θα χτίσει η VW στη Νότια Καρολίνα.

Στόχος της εταιρίας είναι να παράγει 250.000 μοντέλα της Scout ετησίως που θα συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας του VW Group στις ΗΠΑ. Επιπλέον θέλει να κατέχει το 10% του μεριδίου αγοράς των ηλεκτρικών pickup και των μεγάλων, σκληροτράχηλων SUVs, γνωστά και ως R-SUVs.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...