Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της FIA, Steve Nielsen επέστρεψε στη Formula 1 ως σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της FIA, Steve Nielsen, επέστρεψε στον οργανισμό της Formula 1 σε ρόλο συμβούλου, αφού παραιτήθηκε από τη δουλειά του από την FIA στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο 59χρονος Βρετανός είχε εργαστεί στο παρελθόν ως αγωνιστικός διευθυντής για τις ομάδες Tyrell, Benetton, Renault, Toro Rosso και Williams. Στη συνέχεια εργάστηκε για τη Formula 1 μετά την εξαγορά της από την Liberty Media.

Ο Nielsen συνεργάστηκε στενά με τον διευθυντή αγώνων της F1, Niels Wittich και ανέλαβε την ευθύνη στη FIA για όλα τα αθλητικά θέματα στη F1, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του ελέγχου αγώνα και του κέντρου απομακρυσμένων λειτουργιών, καθώς και μελλοντικές ενημερώσεις στους αθλητικούς κανονισμούς.

Μεταξύ πολλών άλλων, o Nielsen έπαιξε βασικό ρόλο στη διοργάνωση του πρωταθλήματος της F1 το 2020 εν μέσω της Covid-19. Η F1 ήταν το πρώτο διεθνές άθλημα που επανέλαβε τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...