Οι αντάρτες Χούθι η αιτία της καθυστέρησης των δοκιμών του WEC

Σχετικά άρθρα

Οι επιθέσεις των ανταρτών Χούθι της Υεμένης στα πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα έχουν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι δοκιμές του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA, που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Εξοπλισμός και αυτοκίνητα από τις περισσότερες από τις μισές ομάδες δεν έχουν φτάσει στο Κατάρ, όπως τα αγωνιστικά Cadillac V-Series.R που διαχειρίζεται η Chip Ganassi Racing αλλά και 15 από τα 19 αυτοκίνητα της κατηγορίας LMGT3.

Αποτέλεσμα των καθυστερήσεων αυτών είναι οι δοκιμές να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αναβολή δύο εβδομάδων πήρε και ο 24ωρος αγώνας του Ντουμπάι.

Ο πρώτος αγώνας του φετινού WEC, αυτός στο Κατάρ, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, το Σάββατο 2 Μαρτίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...