Δεν περνά στην παραγωγή η BMW Touring Coupe Concept

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι τον Μάιο η BMW παρουσίασε το Touring Coupe Concept, με τη γερμανική εταιρία να εξέτασε το ενδεχόμενο να το περάσει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 50 μονάδων, με τιμή περί τις 230.000 ευρώ, αλλά τελικά το μοντέλο δεν πήρε το πράσινο φως.

Το Touring Coupe Concept είναι ένα shooting brake αυτοκίνητο που αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή των Z3 Coupe και Z4 Coupe, με τις ζάντες του να θυμίζουν αυτές της Z8. Βασίζεται στην Z4 και διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα στοιχεία στη γρίλια και στο εσωτερικό του υπάρχουν καφέ δερμάτινες επενδύσεις.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το πρωτότυπο διθέσιο μοντέλο “είναι ένα κομψό σπορ αυτοκίνητο, μοναδικός φόρος τιμής στην οδήγηση για δύο”. Φορά ζάντες 20″ μπροστά και 21″ πίσω και κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα της Z4 M40i που αποδίδει 340 άλογα με 500 Nm ροπής.

ΠηγήBMWblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...