Ο Marko έδωσε διορία 2 αγώνων στον Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo έχει δύο διορία δύο αγώνων (Ιαπωνία και Κίνα) για να αποδείξει πως μπορεί να παραμείνει στη θέση του, αλλιώς ο Helmut Marko θα τον αντικαταστήσει με τον Liam Lawson από το GP του Μαϊάμι.

Το “τελεσίγραφο” του Αυστριακού στον Αυστραλό δόθηκε μετά την 12η θέση που πήρε στο GP της πατρίδας του. Ο Ricciardo έχει κάνει κακό ξεκίνησε συγκριτικά με τον teammate του Yuki Tsunoda με τον Ιάπωνα να έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς, ενώ ο Ricciardo δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει κάποιο πόντο.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Lawson εάν τελικά συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα και τα πάει καλά, να αντικαθιστά του χρόνου τον Sergio Perez στην Red Bull. Από την Μελβούρνη ο Marko δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε από την επίδοση του Tsunoda, προσθέτοντας πως εάν θέλει να οδηγεί αυτός του χρόνου για λογαριασμό της Red Bull θα πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...