Η Volkswagen κάνει το τμήμα R ανεξάρτητη μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων επιδόσεων

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα R της Volkswagen ιδρύθηκε το 2002 βγάζοντας στην αγορά το Golf IV R32. Ακολούθησε το Passat R το 2008, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το Scirocco R. Το 2013 βγήκε στην αγορά το Polo R WRC και τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει R εκδόσεις των Arteon. T-Roc, Tiguan και Touareg.

Τώρα η VW έκανε γνωστό πως μετατρέπει το τμήμα R σε ανεξάρτητη μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων επιδόσεων. Παράλληλα, η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως θα ανοίξει ένα R περίπτερο στο θεματικό πάρκο Autostadt στο Wolfsburg.

Πρόκειται για ένα πάρκο κοντά στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας, παρόμοιο σε φιλοσοφία με το BMW Welt στο Μόναχο. Κάθε χρόνο, περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Autostadt και τα περίπτερα του που είναι αφιερωμένα στις μάρκες του VW Group.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...