Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Σχετικά άρθρα

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή, τον Huayra R Driving Simulator, που είναι κατασκευασμένος με τα ίδια ανθρακονήματα που χρησιμοποιεί η Pagani στα αυτοκίνητά της, με το κάθισμα να είναι διαμορφωμένο ώστε να ταιριάζει με τη θέση καθίσματος του πραγματικού Huayra R.

Τα μεταλλικά μέρη όπως η βάση της οθόνης και οι βάσεις των ηχείων κατασκευάστηκαν από μεμονωμένα κομμάτια αλουμινίου.

Δυστυχώς, η Pagani δεν αποκάλυψε την τιμή του προσομοιωτή, αλλά να είσαι βέβαιος πως θα είναι παράλογα υψηλή, γιατί πέρα ​​από τη δεξιοτεχνία που χρειάστηκε για την κατασκευή των εξωτερικών τμημάτων του, η Racing Unleashed τοποθέτησε κάτω από το φανταχτερό πλαίσιο, μια πλατφόρμα κίνησης με τρεις βαθμούς ελευθερίας, την αποκλειστική τεχνολογία μεταξονίου της, υδραυλικά πεντάλ που ταιριάζουν ακριβώς με αυτά της Huayra R, ένα δυναμικό σύστημα ζωνών ασφαλείας και ένα gaming PC.

Ο παίκτης μπορεί να παίξει είτε με VR headset, είτε μέσω της κυρτής  Samsung G9 οθόνης 49″, με τον προσομοιωτή να συνοδεύεται από μια θήκη ώστε ο ιδιοκτήτης να μπορεί να τον μεταφέρει όπου επιθυμεί.

Περιλαμβάνει επίσης μια προσομοίωση της πραγματικής Huayra R, που κατασκευάστηκε στο Assetto Corsa Pro. Η ομάδα δυναμικής οχημάτων της Pagani αναδημιούργησε τη συμπεριφορά του πραγματικού αυτοκινήτου, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να κάνουν προπόνηση στον προσομοιωτή πριν οδηγήσουν το αυτοκίνητο στις πίστες.

Η Pagani έφτασε ακόμη και στο να κάνει πολλές ηχογραφήσεις στην πίστα και στο αυτοκίνητο για να αναδημιουργήσει πιστά τον ήχο του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα των 850 ίππων, με μηχανικούς και επαγγελματίες οδηγούς να οδήγησαν στον προσομοιωτή και στο πραγματικό αυτοκίνητο για να εξασφαλίσουν την απόλυτη ακρίβεια.

Αρχικά ο προσομοιωτής είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στους 30 κατόχους μιας Huayra R, αλλά αργότερα θα προσφέρεται για όλους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τρία νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη είναι από χθες η δωρεάν αναβάθμιση 1.46 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τα Afeela Prototype...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...