H Nissan teasάρει το Qashqai facelift

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai, και σήμερα η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video από το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου, ώστε να το διατηρήσει φρέσκο για το υπόλοιπο του κύκλου ζωής του.

Τα αποκαλυπτήρια του έχουν προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, με το παραπάνω video να μην αναφέρει το Qashqai ονομαστικά, αλλά δείχνει ξεκάθαρα τη γνώριμη σιλουέτα του SUV της Nissan.

Αναμενόμενα, το μπροστινό μέρος έχει ανανεωθεί και διακρίνεται μια νέα μάσκα που πλαισιώνεται από ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, που διαθέτουν ελαφρώς διαφορετικό σχήμα και νέα γραφικά. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει επίσης επανασχεδιαστεί με μεγαλύτερες τριγωνικές εισαγωγές, δημιουργώντας ένα ισχυρότερο 3D εφέ.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές και το Qashqai θα διατηρήσει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης e-Power, απόδοσης 190 ίππων, αλλά και τον 1.300άρη βενζινοκινητήρα που κάνει χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 12V και είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης, 140 και 160 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...