Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα στην έκδοση DBX707.

Το εσωτερικό της DBX ακολουθεί αυτό της DB12 και της Vantage, έχοντας νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25″, νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3″ και νέα κεντρική κονσόλα. Υπάρχουν μια σειρά από φυσικούς διακόπτες, ηχοσύστημα 14 ηχείων απόδοσης 800 Watt, με το Bowers & Wilkins ηχοσύστημα των 23 ηχείων και των 1.600 Watt να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Στο εξωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στις νέες χειρολαβές που βγαίνουν προς τα έξω όταν το SUV είναι ξεκλείδωτο και στους νέους πλαϊνούς καθρέφτες. Το αυτοκίνητο προσφέρεται και σε έξι νέα εξωτερικά χρώματα: Epsilon Black, Helios Yellow, Sprint Green, Podium Green, Malachite Green και Aura Green.

Κίνηση παίρνει από τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 707 ίππων με 900 Nm ροπής που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, που μπορεί να στείλει έως και το 100% της ροπής στους πίσω τροχούς. Η ηλεκτρικά ελεγχόμενη αερανάρτηση έχεις νέες ρυθμίσεις που βελτιώνουν την άνεση και τον χειρισμό, με τα φρένα να αποτελούνται από carbon κεραμικούς δίσκους διαστάσεων 420 χλστ. μπροστά και 390 χλστ. πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...