Η Alpine παρουσιάζει το Alpenglow Hy4 με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου

Σχετικά άρθρα

H Alpine παρουσίασε σήμερα -στο πλαίσιο του 6ώρου αγώνα στο Spa-Francorchamps για το πρωτάθλημα αντοχής της FIA (WEC)- την πρώτη δυναμική έκδοση του Alpenglow, το οποίο φέρει έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 340 ίππους, και ολοκαίνουργια σχεδίαση.

Το Alpine Alpenglow Hy4 δεν είναι πλέον απλώς ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, αλλά ένα κινούμενο εργαστήριο σχεδιασμένο ως αγωνιστικό αυτοκίνητο με πλαίσιο από carbon. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν δοκιμές για μελλοντικές τεχνολογίες βιώσιμης μετακίνησης με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου που θα ενισχύσει σημαντικά την οδηγική απόλαυση.

Μετά από τη σημερινή παρουσίαση εντός των ορίων της πίστας, το Alpine Alpenglow Hy4 θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του αύριο πριν την έναρξη του 6ωρου αγώνα. Ακολούθως, το Alpine Alpenglow Hy4 θα πραγματοποιήσει δοκιμές επίδειξης κατά την 92η έκδοση του 24ωρου αγώνα στο Le Mans, στις 14 και 15 Ιουνίου 2024.

Το Alpenglow ενσαρκώνει το μέλλον του σχεδιασμού της Alpine στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα