Το γρηγορότερο αυτοκίνητο στο φετινό Goodwood Festival of Speed ήταν το Ford F-150 Lightning SuperTruck, με το ηλεκτρικό σούπερ pickup της Μπλε Οβάλ εταιρία να καλύπτει την διαδρομή σε 43,23 δευτερόλεπτα, με τον Romain Dumas να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.
Ακολούθησε το Subaru WRX: Project Midnight με χρόνο 45,03 δευτερόλεπτων και η Porsche 911 GT3 Cup με χρόνο 46,74 δευτερολέπτων. Τον τέταρτο γρηγορότερο χρόνο τον σημείωσε το Koenigsegg Sadair’s Spear που σημείωσε 47,14, χρόνος που αποτελεί νέο ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε από πέρυσι το Czinger 21C , όντας αργότερο κατά 1,68 δευτερόλεπτα.
Να θυμίσω πως το Ford SuperVan 4.2 φέρει 3 ηλεκτροκινητήρες με συνδυασμένη ισχύ 1.600 ίππων. Το bodykit του είναι σε θέση να παράγει 2.720 κιλά κάθετης αεροδυναμικής δύναμης στα 240 χλμ/ώρα και φορά σφυρήλατες ζάντες μαγνησίου, carbon-κεραμικά φρένα, ενώ από το εσωτερικό έχει αφαιρεθεί κάθε τι περιττό και υπάρχουν μόλις το τιμόνι, τα πεντάλ, το bucket κάθισμα και ο πίνακας οργάνων
