Audi: Ανακοινώσε μείωση ωρών για 25.000 υπαλλήλους.

Σχετικά άρθρα

audittproline1

Είχαμε γράψει πριν 2 ημέρες ότι η VW και η BMW θα μειώσουν τις βάρδιες για 86.000 υπαλλήλους στην Γερμανία. Τι και αν το 2008 ήταν η ποιο πετυχημένη χρονιά της Audi απο πλευράς πωλήσεων, σήμερα ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τις βάρδιες στα εργοστάσια του Ingolstadt και του Neckarsulm από τις 20 έως 27 Φεβρουαρίου με την απόφαση αυτή επηρεάζει περίπου 25.000 εργαζόμενους. Ωστόσο, η Audi καθησύχασε τους εργαζομένους ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς τουλάχιστον μέχρι το 2011.

Η ζήτηση νέων αυτοκινήτων στις σημαντικές αγορές για την Audi, έχει μειωθεί τόσο δραστικά, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, και ήμασταν αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή”, δήλωσε ο Werner Widuckel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Audi AG. ” Αυτός ήταν ο δικός μας τρόπος αντίδρασης για την πτωτική τάση της ζήτησης νέων αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά”.

“Σε συμφωνία σχετικά με τη μείωση των ωρών αποζημίωση, συμφωνήσαμε με το διοικητικό συμβούλιο σε ακαθάριστη αύξηση των ωρών μειωμένης αποζημίωσης. Μέσω αυτής, η αμοιβή θα είναι στην πλειονότητά τους equalized “, δήλωσε ο Peter Mosch, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Έργων της Audi AG. Ενώ ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Audi AG, Peter Mosch, δήλωσε “ Συμφωνήσαμε με το διοικητικό συμβούλιο στην ακαθάριστη αύξηση των ωρών μειωμένης αποζημίωσης”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα