Η μοναδική κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO που αλλού, στο Dubai

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένας 20χρονος, γόνος ζάμπλουτου εμίρη του Dubai παίρνει το νέο του παιχνίδι. Ο λόγος για την μια και μοναδική κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO. Ο 20χρονος, που είναι μέλος στο forum TeamSpeed ανέβασε φωτογραφίες από το νέο τους αυτοκίνητο και έγραψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα αυτοκίνητα της οικογένειας του. Ο πατέρας του λοιπόν, εκτός των άλλων, έχει στο γκαράζ του μια Gemballa MIG-U1, καθώς και 3 SL65 Black Series, η μια είναι βαμμένη σε κόκκινο, η άλλη έχει κόκκινο ματ αυτοκόλλητο και η άλλη είναι η, πάλι μια και μοναδική, Brabus Stealth 65 (βρήκαμε τον ιδιοκτήτη της.)

Η GTO έχει και υπογραφή από τον ίδιο τον Montezemolo αφού είναι η πρώτη και η τελευταία κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO που βγήκε από το εργοστάσιο του Maranello. Μηχανικά δεν έχει κάποιες διαφορές και έτσι ο V12 6.0 λίτρων αποδίδει 670 άλογα με 62 κιλά ροπής. Το supercar ζυγίζει 1495 κιλά και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.35 δευτερόλεπτα με την τελική της να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα.

Βέβαια, η GTO δεν είναι του 20χρονου, αλλά του πατέρα του, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι έχει “μόνο” μια Ferrari 458 Italia. Κρίμα το παιδί, το λυπήθηκε η ψυχή μου. Φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Πηγή: TeamSpeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...