Vettel: Είμαι πολύ χαρούμενος

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel ήταν για μία ακόμα φορά απλησίαστος, σημειώνοντας με άνεση την 4η pole position της χρονιάς. Ο Γερμανός επέλεξε να κάνει μόνο έναν γύρο στην αρχή και να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της διαδικασίας από το γκαράζ της ομάδας του. Ο Πρωταθλητής είπε ότι αυτό ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Ας δούμε τι δήλωσε μετά το τέλος των κατατακτήριων.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν λίγο αστείο το Q3 σήμερα, καθώς ο Mark και εγώ αποφασίσαμε να παραλείψουμε τον δεύτερο γύρο και έτσι τελειώσαμε νωρίτερα από το κανονικό. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, όταν τα άλλα αυτοκίνητα είναι στην πίστα και γράφουν χρόνους και εσύ παρακολουθείς από το γκαράζ. Μπορεί να σε νικήσουν, αλλά μπορείς να το δεις μόνο από την οθόνη και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά μια καλή απόφαση για να φυλάξεις τα ελαστικά για τον αυριανό αγώνα.

Τα έκανα θάλασσα χθες το πρωί με το μονοθέσιο, έτσι χάσαμε την περίοδο το απόγευμα, αλλά τα παιδιά το έφτιαξαν για σήμερα και νομίζω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είχαμε αρκετά ανταγωνιστικούς χρόνους, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε απροβλημάτιστο πρωινό και έπρεπε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Μου αρέσει η πίστα εδώ, πράγμα που βοηθά και ήταν ωραίο να το βλέπεις, χωρίς να κάνω πολλούς γύρους, ήμουν ικανός να βρω ρυθμό, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...