Alonso: Ο Hamilton είναι καλύτερος από τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Δε νομίζω να έχουν μείνει πολλά θετικά λόγια που να μην έχει πει ο Fernando Alonso για τον Lewis Hamilton. Από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει, δε φαίνεται να σταματά να εκφράζει κολακευτικά λόγια για τον οδηγό της McLaren. Η πρώτη “βόμβα” ήταν η δήλωσή του, ότι είναι ίσως ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1. Στη συνέχεια, έχει δηλώσει ότι ο Hamilton είναι ο μοναδικός οδηγός που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Επιπλέον, εκτιμά ότι αυτός κι ο Lewis μπορούν να νικήσουν χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο, όμως δε γνωρίζει για τον Vettel.

Κι όμως, ο “El Nano” δεν πατά φρένο, αφού συνεχίζει να μιλάει με εξαιρετικά λόγια για τον Πρωταθλητή του 2008. Τι λέει αυτή τη φορά; Και πάλι τον συγκρίνει με τον Sebastian Vettel, επισημαίνοντας πως ο Hamilton είναι καλύτερος από τον Seb. Ας δούμε τι δήλωσε ο Ferni για τον πρώην team-mate του:

Ο Lewis είναι τόσο γρήγορος, επιθετικός και απόλυτα συγκεντρωμένος. Τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Ο Sebastian δεν έχει φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο. Ξέρω ότι είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά εξακολουθεί να είναι ελαφρώς κάτω από το επίπεδο του Lewis.

Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει, πια, έχθρα μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τους λέμε φίλους, αλλά σίγουρα μιλούν με τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο “Billion Dollar Man” έχει τονίσει ότι ο 30χρονος ανήκει στους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Alonso, λες να περιμένουμε ακόμα καλύτερα λόγια για τον Hamilton; Ή λες να ανταποδώσει τα λόγια αυτά ο Βρετανός; Μπορεί το 2012, να δούμε πιο κοντά τους δύο καλύτερους οδηγούς της Formula 1. Προσωπική άποψη, και δεν αναγκάζω κανέναν να την υιοθετήσει.

[Via: Yahoo | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr