Ο Fernando Alonso έχει δηλώσει ότι ο Lewis Hamilton είναι ίσως ο ταχύτερος οδηγός αυτή τη στιγμή στη Formula 1. Τώρα είναι η σειρά του Βρετανού να μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για τον Ισπανό. Τι μας λέει ο “Billion Dollar Man”;

Ο 26χρονος γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Alonso, αλλά το καλύτερο είναι ότι τις αναγνωρίζει.

Ο Fernando είναι πολύ ταλαντούχος οδηγός και υποστηρίζεται πλήρως από την ομάδα του. Όλη η ομάδα τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Είναι ο αρχηγός της Ferrari. Δε λέω ότι είναι καλό ή κακό, είναι ο δρόμος που έχουν επιλέξει.

Θα έλεγα ότι οι μάχες που έχουμε ζήσει με όλους τους οδηγούς είναι το πιο σημαντικό μέρος της καριέρας μου. Με τον Alonso είχα σκληρές μάχες και είναι ό,τι πιο έντονο έχω ζήσει μέχρι τώρα. Για μένα, ο Alonso είναι ό,τι ήταν γι’ αυτόν ο Schumacher.

Ο οδηγός της McLaren ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός της Formula 1. Η απάντηση του Hamilton:

Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και τι σκοπεύεις να κάνεις, αν θες να τερματίσεις δεύτερος. Οι καλύτεροι είναι ο Alonso, ο Vettel και ο Rosberg, τον οποίο γνωρίζω από 13 ετών. Είναι έτοιμος “σκάσει”, και θα το κάνει ανά πάσα στιγμή. Ο Sebastian είναι σε βρίσκεται σε μια εξαιρετική περίοδο με την Red Bull και έχει πολλή εμπιστοσύνη.

[Πηγή: El Pais | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]