Video: H Hyundai προκάλεσε χαμό με τη νέα διαφήμιση “αυτοκτονίας” του ix35 Fuel Cell

Σχετικά άρθρα

Hyundai spot

Η εταρία  Innocean Europe, οι διαφημιστικές της Hyundai Αγγλίας, θέλησαν να προωθήσουν το ix35 Fuel Cell με ένα σίγουρα όχι και τόσο έξυπνο διαφημιστικό σποτ.

Τι σκέφτηκαν; Να δημιουργήσουν ένα σποτ στο οποίο ένας μεσήλικας άνδρας επιχειρεί να αυτοκτονήσει σε ένα κλειστό γκαράζ, αφήνοντας τον κινητήρα του αυτοκινήτου του να λειτουργεί, συνδέοντας την εξάτμιση με ένα λάστιχο, το οποίο κατέληγε μέσα στη καμπίνα. Η αυτοκτονία ωστόσο αποτυγχάνει αφού το ix35 Fuel Cell, το μόνο που εκπέμπει είναι υδρατμοί, μιας και καταναλώνει υδρογόνο.

Οι αντιδράσεις που ακούστηκαν πολλές, με την Hyundai να ζητά συγνώμη και να σβήνει το επίμαχο video από το κανάλι της στο YouTube. Ωστόσο αυτό ήδη έχει ανέβει σε αρκετούς ακόμη λογαριασμός και μπορείς να το δεις στη συνέχεια.

http://www.youtube.com/watch?v=grDbiKmDhyw&feature=player_embedded

[Πηγή: Hyundai, Autonews]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

HYUNDAI MOTOR AMERICA RESPONSE TO UK IX35 VIDEO

We at Hyundai Motor America are shocked and saddened by the depiction of a suicide attempt in an inappropriate UK video featuring a Hyundai. Suicide merits thoughtful discussion, not this type of treatment.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το ανανεωμένο Peugeot e-2008 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το ανανεωμένο Peugeot e-2008 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 76...