Κατέληξε ο Jules Bianchi

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Singapore Grand Prix - Race Day - Singapore, Singapore

Σε ηλικία μόλις 25 χρονών κατέληξε στο νοσοκομειακό κέντρο στη Γαλλία, όπου εβρίσκετο ο πρώην οδηγός της Marussia, Jules Bianchi, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του, έπειτα από το σφοδρό ατύχημα που είχε πέρσι στο Ιαπωνικό GP.

Η είδηση του θανάτου του Γάλλου έγινε γνωστή από μία επιστολή που έδωσε στα ΜΜΕ η οικογένεια του θανόντα και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε οι γονείς του Jules Bianchi, Philippe και Christine, ο αδελφός του Tom και η αδελφή Mélanie, ότι ο Jules απεβίωσε χθες το βράδυ στο νοσοκομειακό κέντρο Chu στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου έγινε δεκτός μετά το ατύχημα τις 5 Οκτωβρίου του 2014 στη Suzuka κατά τη διάρκεια του Ιαπωνικού GP.

Ο Jules αγωνίστηκε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη του έφτασε στο τέλος. Ο πόνος που αισθανόμαστε είναι τεράστιος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου CHU της Νίκαιας που τον φρόντιζε με αγάπη και αφοσίωση. Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό του Γενικού Ιατρικού Κέντρου στο Mie (Ιαπωνία), οι οποίοι φρόντισαν τον Jules αμέσως μετά το ατύχημα του, καθώς και όλους τους άλλους γιατρούς που έχουν εμπλακεί στη φροντίδα του κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους του Jules, τους φίλους του, τους οπαδούς του και καθένα που έχει αποδείξει την αγάπη του γι’ αυτόν τους τελευταίους αυτούς μήνες, η οποία μας έδωσε μεγάλη δύναμη και μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ακούγοντας και διαβάζοντας τα τόσα πολλά μηνύματα σας, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο ο Jules είχε αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Θα θέλαμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου στην οποία θα προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με την απώλειά του.

Ο Γάλλος οδηγός ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1989, ήταν μέλος της ακαδημίας της Ferrari και είχε χαρίσει τους πρώτους βαθμούς της καριέρας του αλλά και της Marussia στο πρωτάθλημα του 2014 (Μονακό).

Το Autoblog.gr στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Bianchi, την ομάδα του την Marussia F1, αλλά και το σύνολο όλης της κοινότητα της F1 που πραγματικά θρηνεί το χαμό ενός πολλά υποσχόμενου οδηγού αλλά και ενός αγαπητού ανθρώπου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα