Η Karma teasάρει το νέο Revero

Σχετικά άρθρα

karma-revero-teaser

Το Fisker Karma πέθανε, καλωσόρισε το νέο Karma Revero. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το νέο μοντέλο της Karma. Η ιστορία είναι γνωστή, η Fisker ξεκίνησε σαν φιλόδοξος ανταγωνιστής της Tesla αλλά τελικά μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα. Οι ελάχιστες πωλήσεις και οι ακυρώσεις παραγγελιών έφεραν την χρεωκοπία, με την εταιρεία να αγοράζεται από την Κινέζικη Wanxiang Group και να αναγεννάται με το Revero.

Όπως βλέπεις και από τα teaser που έδωσε η εταιρεία το αυτοκίνητο εμφανισιακά είναι ίδιο με το Karma που ήδη ήξερες. Εκτός από την οικεία εμφάνιση, η εταιρεία υπόσχεται τεράστιες, σοβαρές και σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, καλωδιώσεις, στην φόρτιση και την μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η Karma Automotive, όπως λέγεται πλέον η εταιρεία, συνεργάστηκε με την BMW από όπου θα προμηθεύεται τα εξαρτήματα του κινητήρα, το σύστημα φόρτισης της μπαταρίας και διάφορα άλλα υλικά για να αποφύγει τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της, στην Νότια Καλιφόρνια με ρυθμό 3.000 αυτοκίνητα ετησίως με την μητρική εταιρεία Wanxiang Group να ετοιμάζει εργοστάσιο στην Κίνα που θα μπορεί να κατασκευάζει 50.000 αυτοκίνητα το χρόνο. Από αυτά, τα 39.000 θα είναι το μικρότερο και φθηνότερο Atlantic που θα γίνει η αιχμή του δόρατος σε πωλήσεις για την εταιρεία και τα υπόλοιπα 11.000 θα είναι Karma.

To Revero θα συνεχίσει να έχει ηλιακά πάνελ στην οροφή του όπως και πριν,αλλά τώρα θα παράγει περισσότερη ενέργεια που θα τροφοδοτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες αλλά δεν αναμένεται να διαφοροποιείται από το προηγούμενο. Το μόνο νέο, θα είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο θα διαθέτει ένα απλό, διαισθητικό και όμορφο interface.

Το Karma Revero θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Σεπτεμβρίου και η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να δίνει teasers του νέου αυτοκίνητου μέχρι τότε. Η Karma ήδη δέχεται παραγγελίες και τα αυτοκίνητα θα παραδοθούν προς τα τέλη της χρονιάς, με το νέο μοντέλο να ξεκινά πάνω από τις $100.000.

https://www.youtube.com/watch?v=MKP0bJsBNes

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...