Πρόσεχε ποιον τρακάρεις…

Σχετικά άρθρα

road-rage

Βλέποντας τον τίτλο, αναρωτιέσαι «μα καλά, είναι δυνατόν να προσέξω ποιον τρακάρω;» Δεν έχεις και πολύ άδικο, αφού το τρακάρισμα είναι κάτι που δεν επιδιώκουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρεις τι θα έχεις να αντιμετωπίσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ άσχημη τροπή, και η κατάσταση να γίνει πολύ χειρότερη απ’ ό,τι ένα απλό τρακάρισμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μεγάλο φορτηγό χτύπησε από πίσω το μικρότερο φορτηγό που θα δεις στο video. Οι επιβαίνοντες κατέβηκαν από τα οχήματά τους, όπως θα έκανε ο καθένας μας. Κι εκεί που μιλούσαν οι δύο άνδρες, ο ένας -ο οδηγός του μικρότερου φορτηγού- άρχισε να χτυπά τον άλλον. Τα πράγματα δε σταμάτησαν εκεί, αφού μπήκε το φορτηγό και επιτάχυνε προς τα πίσω, χτυπώντας με δύναμη το εμπρός μέρος της νταλίκας.

Ούτε αυτό ήταν το τέλος! Αφού επιτέθηκε με γυμνά χέρια στο άλλο φορτηγό, πήρε ένα φτυάρι για να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες ζημιές. Εν συνεχεία φεύγει σαν κύριος! Βέβαια, όλα έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, συνεπώς ο μανιασμένος άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις Αρχές.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...