Συγκρίνοντας τα Audi R8 V10 Plus και Honda NSX

Σχετικά άρθρα

Οι μηχανικοί της Honda ήξεραν ότι έχουν δύσκολο έργο για το NSX. Από τη μία, το προηγούμενο NSX έχει χαραχθεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της αυτοκίνησης, έχοντας και την υπογραφή του τεράστιου Ayrton Senna, ενώ την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός από ποτέ.

Όσον αφορά την Ιαπωνία, αποδείχθηκε πιο γρήγορο στην πίστα απ’ ό,τι το Nissan GT-R, αλλά τα supercars στην Ευρώπη έχουν πολύ άγριες διαθέσεις, όπως έδειξε η φοβερά γρήγορη McLaren 570S. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο των 580 αλόγων και 645 N·m ροπής δοκιμάζεται τώρα δίπλα στο Audi R8 V10 Plus, που έχει δύναμη 610 αλόγων και 560 N·m ροπής.

Τα δυο τους ακολούθησαν διαφορετικά μονοπάτια, καθώς το NSX συνδυάζει τα διπλά turbo, την ηλεκτρική ενέργεια με έναν V6 κινητήρα, 3,5 λίτρων, όταν το R8 φορά έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, 5,2 λίτρων. Η μάχη διεξάγεται μέσα στην πίστα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε χρόνους για να ξέρουμε ποιο από τα δύο είναι ταχύτερο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...