Επίσημο: Ford Mustang Convertible facelift

Σχετικά άρθρα

Χωρίς καμία έκπληξη, η Ford παρουσίασε μόλις την ανοιχτή έκδοση της ανανεωμένης Mustang, που την είδαμε πριν τρεις μέρες.

Αισθητικά, φυσικά διαθέτει τις αισθητικές αλλαγές της coupe έκδοσης, με τη ποζερίστικη έκδοση του αμερικάνικου muscle car να διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, σκουρόχρωμη και φαρδύτερη μάσκα, νέο splitter και νέα πίσω αεροτομή. Το καπό είναι επανασχεδιασμένο και τοποθετημένο κατά 20 χλστ. χαμηλότερα, ενώ πίσω νέα είναι τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων. Ο διαχύτης είναι βαμμένος μαύρος (και στη GT έκδοση) ενώ υπάρχει και μια μικρή αεροτομή.

Μηχανικά είναι επίσης πλέον διαθέσιμη μόνο με τον 2,3-λίτρων EcoBoost και τον 5,0-λιτρο V8. Ο τελευταίος, πλέον, συνδυάζεται και με ένα νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που αντικαθιστά το 6-τάχυτο αυτόματο, και προσφέρει ταχύτερες αλλαγές και απόκριση στις εντολές του γκαζιού. Το χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο της GT έκδοσης έχει αναβαθμιστεί, και πλέον διαθέτει διπλόδισκο συμπλέκτη και βολάν διπλής μάζας.

Ελαφρώς ανανεωμένος είναι και ο V8 κινητήρας, καθώς πλέον διαθέτει άμεσο ψεκασμό και θύρα έγχυσης καυσίμου, που τον καθιστούν πιο οικονομικό και ταυτόχρονα πιο δυνατό, χωρίς ωστόσο η Ford να ανακοινώνει τα ακριβή νούμερα. Ομοίως, ο 2,3-λίτρων EcoBoost αναμένεται να διαθέτει περισσότερη ροπή από πριν.

Η ανανεωμένη Mustang πατάει σε νέα αμορτισέρ και νέους συνδέσμους στην πίσω ανάρτηση, όπου αυξάνει την πλευρική ακαμψία του αμαξώματος. Ακόμα διαθέτει νέες αντιστρεπτικές μπάρες, ώστε να είναι πιο ακριβές στις αλλαγές πορείας και στον χειρισμό του.

Στο εσωτερικό, εντελώς νέος είναι ο πίνακας οργάνων, ο οποίος προαιρετικά πλέον γίνεται ψηφιακός, με μια οθόνη 12 ιντσών. Αυτή διαθέτει τρεις διαφορετικές όψεις, την normal, τη sport και την track. Το σύστημα του ψεύτικου ήχου της εξάτμισης θα σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την ένταση του ήχου του V8, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει πλέον και νέα συστήματα ασφαλείας. Τέλος, η Ford αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιήσει καλύτερης ποιότητας υλικά σε όλο το εσωτερικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Οι τιμές του ηλεκτρικού Ford Explorer

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι από σήμερα το νέο Ford Explorer, με το ηλεκτρικό SUV να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Style και Premium και...

Απόκτησε το Ford Kuga PHEV με μηνιαίο μίσθωμα 349 ευρώ

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το Ford Kuga PHEV έχει κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων στην...
Autoblog.gr