Αφού έχουν πουληθεί ήδη οι Boxster RS 60 Spyder και η Cayman S Porsche Design Edition 1, η Porsche ανακοίνωσε την παραγωγή 2 νέων εκδόσεων. Και τα δύο νέα μοντέλα έχουν την ίδια ιπποδύναμη αφού φοράνε τον ίδιο boxer κινητήρα 3400 κιβικών εκατοστών που αποδίδει 303HP .Αναλυτικά …

Boxster S Porsche Design Edition 2

Η νέα Boxster S Porsche Design Edition 2 χαρακτηρίζεται απο το νέο άσπρο χρώμα “Carrara White”, και απο τις ζάντες 19″ SportDesign. Επίσης οι 2 γκρι γραμμές μαζί με τα μαύρο δερμάτινο σαλόνι συμπληρώνουν αρμονικά το άσπρο χρώμα δίνοντας στο αυτοκίνητο μια ποιο επιθετική εικόνα.

 Boxster S Porsche Design Edition 2 Gallery

    

Porsche Cayman S Sport

Η Cayman S Sport θυμίζει αρκετα την μεγάλη αδερφή της GT3. Με χαρακτηριστικό πορτοκαλί ή φωσφορούχο πράσινο χρώμα και με την ρετρό μαύρη γραμμή στο κάτω μέρος της το αυτοκίνητο δείχνει τις προθέσεις του. Το σύνολο ολοκληρώνεται με μαύρες ζάντες, μαύρους γυαλιστερούς καθρέπτες και μαύρο εσωτερικο.

Εκτός απο τα 2 χαρακτηριστικά χρώματα (πορτοκαλί και πράσινο) η Cayman S Sport θα είναι διαθέσιμη σε Μαύρο, Κόκκινο, Κίτρινο, Άσπρο και Ασημί.

Η Cayman S Sport θα έρχεται με στάνταρ το Porsche Active Suspension Management (PASM), με αγωνιστική εξάτμιση, δέρμα Alcantara, προβολείς bi-xenon, με το τα Sports Chrono Package και σπορ καθίσματα. Το ύψος της έχει μειωθεί κατα 15mm.

Θα παραχθούν μόνο 500 Boxster S Porsche Design Edition 2 ενώ μόνο 700 αυτοκίνητα Cayman S Sport θα δουν τον δρόμο της παραγωγής.

Porsche Cayman S Sport Gallery