Νέο supercar από την Aston Martin

Σχετικά άρθρα

Καντε κλικ για high res φωτογραφιες

Σε λίγους και τυχερούς απευθύνεται η νέα πρόταση της Aston Martin. Ο λόγος για το νέο supercar που εξελίσσει η βρετανική φίρμα, στην προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο της γόητρο.

Η περιορισμένης παραγωγής “Οne-77” – μόλις 77 αντίτυπα αναμένεται να παραχθούν… θα εξοπλίζεται με δωδεκακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 7 λίτρων, η απόδοση του οποίου θα ξεπερνά τους 550 ίππους.

Το βρετανικό supercar θα διαθέτει πλαίσιο από ανθρακονήματα, που σε συνδυασμό με τα αλουμινένια τμήματα του αμαξώματος θα εξασφαλίζει το χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η νέα Aston Martin θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 350 χλμ./ώρα.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η τιμή της “Οne-77”, καθώς τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή της, την καθιστούν ακριβότερη ακόμα και από την Bugatti Veyron των 1001 ίππων.

Autoblog.gr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...