Η Tata στην Έκθεση της Γενεύης

Σχετικά άρθρα

tata_nano_europe_geneve_2009_01-custom

Η ινδική Tata παρουσίασε στην Γενεύη 3 νέα αυτοκίνητα με το ποιο σημαντικό από όλα το Τata Nano Europa. To Nano είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με διαστάσεις μόλις 3.29m μήκος και 1.58m πλάτος και εξοπλίζεται με έναν 3κύλινδρο αλουμινένιο κινητήρα MPFI με εκπομπές CO2 μόλις 100γρ/χλμ. Το αυτοκίνητο θα κοστίζει γύρω στις 5.000€ και διαθέτει ABS, ESP, αερόσακους οδηγού – συνοδηγού, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, 14″ ζάντες αλουμινίου . Σίγουρα θα γίνει best seller.

Το Prima από την άλλη έχει σχεδιαστεί από την ομάδα του Pininfarina και είναι ένα πρωτότυπο που δείχνει τις προθέσεις της ινδικής αυτοκινητοβιομηχανίας για τα “ακριβά” οικογενειακά αυτοκίνητα. Τέλος το Indica Vista EV είναι ένα υβριδικό πρωτότυπο μοντέλο που μπορεί να διανύσει 200 χλμ μόνο με τις μπαταρίες του με τα 0-100χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Δείτε τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

[Πηγή: Tata | via indianautosblog.com , autoblog.nl

Δελτίο Τύπου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...